Nalezené recepty

Vařené kuře „Jindřich IV“

Suroviny

  • Kuře
  • 30dkg mletého hovězího masa
  • 1 žemle
  • 1 vejce
  • muškátový oříšek
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. V mléce namočenou žemli vymačkáme, smícháme s masem, vejcem, okořeníme, osolíme. Nádivkou naplníme kuře a zašijeme.
  2. Dáme do tlakového hrnce, přidáme na kousky nakrájené 2 karotky, 2 pórky, ¼ celeru a na růžičky rozebranou půlku menšího květáku. Zalijeme vodou a uvaříme doměkka.
  3. Porce kuřete podáváme přelité horkou polévkou (dochucenou solí a muškátovým oříškem) s chlebem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}