Nalezené recepty

Kuřecí kebab

Suroviny

  • 500g kuřecích prsou
  • 200g sušených meruněk
  • 1 cibule
  • omáčka Teriyaki nebo sójová omáčka
  • 4 lžičky medu
  • špejle

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso a cibuli nakrájíme na kostky a marinujeme ve směsi omáčky a medu.
  2. Meruňky namočíme do vlažné vody a necháme je, aby změkly.
  3. Na špejle pak střídavě napichujeme marinované maso, cibuli a meruňky. V troubě pod grilem kebab pečeme při 180°C asi 5 minut po každé straně.
  4. Tipy: špejle před napichováním namočíme na hodinu do vody, kebaby propichujeme dvěma špejlemi, zabráníme tak rozpadání masa, konce špejlí obalíme alobalem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}