Nalezené recepty

Vepřové pytlíky

Suroviny

4 porce

  • 4 větší plátky z kýty
  • 4 plátky šunky
  • 2 natvrdo uvařená vejce
  • 20dkg žampionů (nebo jiných hub)
  • 1 kapie
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hořčice
  • drcený kmín
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Naklepané plátky masa potřeme hořčicí, poklademe šunkou.
  2. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, kapii, žampiony, dochutíme utřeným česnekem, kořením, solí.
  3. Na každý plátek dáme trochu směsi, doprostřed položíme půlku vejce. Zvedneme okraje, aby vznikl pytlík, převážeme nití a naskládáme do vymazaného pekáčku.
  4. Upečeme za občasného podlévání doměkka.
  5. Podáváme s bramborovou kaší a salátem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}