Nalezené recepty

Krůtí ragú s jablky

Suroviny

  • 4 krůtí řízky (po 125g)
  • 2 středně velká jablka
  • 1 svazek pórkových cibulek
  • 4 lžíce oleje s klíčků
  • 1 lžíce vegety speciál
  • 2 lžíce hořčice

Postup přípravy

  1. Řízky omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jádřince. Dužinu nakrájíme na dílky.
  2. Maso krátce opečeme na oleji a vyjmeme z pánve. Vložíme dílky jablek a pórkové cibulky a osmahneme. Všechny přísady rovněž vyjmeme z pánve.
  3. Do pánve vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme 1 lžíci vegety speciál a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky krůtího masa, opečené dílky jablek a pórkové cibulky a krátce ohřejeme. Výrazně ochutíme hořčicí.
  4. Můžeme podávat s jemnou bramborovou kaší.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}