Nalezené recepty

Tacchino ai quattro formaggi

Suroviny

1 porce

  • 200 g krůtího steaku
  • plátky šunky
  • 10 g sýru niva
  • 10 g sýru eidam
  • 10 g sýru parmazán
  • 10 g sýru dle vašeho výběru
  • 1 hrneček MAGGI Šťávy k vepřovému masu
  • sůl, pepř bílý

Postup přípravy

  1. Krůtí steak řádně naklepeme. Osolíme a zlehka opepříme.
  2. Navrch steaku vložíme plátky šunky se všemi druhy sýrů, které nastrouháme anebo vložíme nakrájené.
  3. Krůtí steak spíchneme do tvaru kapsy a přírodně ogrilujeme a grilu.
  4. Mezitím si na pánvi ohřejeme MAGGI Šťávu k vepřovému masu.
  5. Vepřovou šťávou pak přeléváme steak, který podélně rozřízneme, aby vynikla mozaika. Popřípadě pak zbytkem sýru (zdali nám zbude), posypeme povrch rozkrojené kapsy.
  6. Podáváme s vařenými brambory, hranolkami nebo kroketami.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}