Suroviny
1 porce
- 200 g krůtího steaku
- plátky šunky
- 10 g sýru niva
- 10 g sýru eidam
- 10 g sýru parmazán
- 10 g sýru dle vašeho výběru
- 1 hrneček MAGGI Šťávy k vepřovému masu
- sůl, pepř bílý
Postup přípravy
- Krůtí steak řádně naklepeme. Osolíme a zlehka opepříme.
- Navrch steaku vložíme plátky šunky se všemi druhy sýrů, které nastrouháme anebo vložíme nakrájené.
- Krůtí steak spíchneme do tvaru kapsy a přírodně ogrilujeme a grilu.
- Mezitím si na pánvi ohřejeme MAGGI Šťávu k vepřovému masu.
- Vepřovou šťávou pak přeléváme steak, který podélně rozřízneme, aby vynikla mozaika. Popřípadě pak zbytkem sýru (zdali nám zbude), posypeme povrch rozkrojené kapsy.
- Podáváme s vařenými brambory, hranolkami nebo kroketami.