Nalezené recepty

Velikonoční závitky se sušenými rajčaty a pestem

Suroviny

4 porce

  • 8 tenkých krůtích řízků
  • 1 kostka MAGGI Zlatého Houbového bujónu
  • 3 lžíce pesta
  • 8 sušených rajčat v oleji
  • 350 g cuket
  • 300 g malých žampionů
  • 2 lžíce oleje
  • 6 lžic suchého bílého vína
  • 1 lžíce másla
  • 1/2 svazku čerstvé bazalky
  • majoránka
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Krůtí řízky omyjeme a osušíme, osolíme je, opepříme a potřeme pestem. Na každý řízek položíme sušené rajče, svineme a sepneme párátky.
  2. Cuketu omyjeme, očistíme a rozkrájíme na kostičky. Žampiony otřeme vlhkou utěrkou, očistíme a rozpůlíme je.
  3. V pánvi rozehřejeme olej a krůtí závitky na něm opečeme ze všech stran dozlatova. Přilijeme bílé víno a maso pod poklicí dusíme asi 8 minut.
  4. V další pánvi rozehřejeme máslo a přidáme cuketu a žampiony. Osolíme, opepříme a přidáme kostku MAGGI Zlatý houbový bujon, kterou necháme za občasného promíchání na pánvi rozpustit.
  5. Cuketu a žampiony opečeme na pánvi.
  6. Bylinky opereme a nadrobno posekáme. Majoránkou posypeme cuketu se žampiony.
  7. Závitky rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou. Maso posypeme posekanou bazalkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}