Nalezené recepty

Krůtí medailonky na broskvích

Suroviny

  • 500g krůtích prsou
  • 1 malý broskvový kompot
  • 250ml drůbežího vývaru
  • 4 lžíce broskvové marmelády
  • škrobovou moučku
  • olej
  • zázvor
  • tymián
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Krůtí prsa nakrájejte na malé medailonky, lehce je naklepejte, osolte, opepřete a obalte v škrobové moučce.
  2. Na větší pánvi rozehřejte olej, vložte do něj krůtí maso a z obou stran opečte.
  3. Přidejte malé proužky nakrájeného zázvoru, broskvovou marmeládu a broskve, nakrájené na kolečka nebo čtvrtky. Vše zvolna duste za průběžného podlévání drůbežím vývarem.
  4. Hotové krůtí medailonky podávejte s bylinkovou rýží, přelité broskvovou omáčkou.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}