Roláda se špenátem a ricottou
Suroviny
- 1 větší krůtí prsa
- 3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 1 lžička drcených chilli papriček
- 2 lžíce okapaných sušených rajčat v oleji
- 200g zmrazeného listového špenátu
- 150g sýra ricotty
- 2 lžíce oleje
Postup přípravy
- Krůtí prsa rozřízneme a naklepeme na plát.
- Plát masa potřeme prolisovaným česnekem, solí, pepřem, papričkami a sušenými rajčaty, poklademe špenátem a ricottou a svineme do rolády.
- Roládu upevníme motouzem nebo jehlami, opečeme ji na pekáči na oleji, pak ji zastříkneme trochou vody a asi 30 minut dusíme pod poklicí. Pak odklopíme a roládu dopečeme za občasného přelití výpekem dozlatova.
- Podáváme s brambory.
- Podrobnosti
-
Napsal redakce