Nalezené recepty

Vepřová roláda se sýrovou náplní

Suroviny

4 porce

  • 2 vepřové panenky (asi 600 g)
  • 1 vejce
  • 3 špetky MAGGI Harmonie Chuti
  • 2 stroužky česneku
  • 3 svazky petrželky
  • 2 svazky pažitky
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce oleje
  • 100 g strouhaného parmazánu
  • 2 lžíce másla
  • 4 pláty mraženého listového těsta
  • 4 plátky goudy (nebo eidamu)

Postup přípravy

  1. Vepřové panenky rozřízneme na 2 ploché podélné plátky, osolíme, opepříme a ochutíme Maggi Harmonií Chuti. Troubu předehřejeme na 225°C.
  2. Oloupaný česnek a omyté, osušené bylinky najemno posekáme.
  3. Česnek, bylinky, hořčici a olej rozmixujeme, vmícháme parmazán, osolíme, opepříme a dochutíme Maggi Harmonií Chuti.
  4. Polovinou připravené pasty potřeme maso. Zavineme a sešpendlíme jehlou na špíz. Opékáme 5 minut v horkém tuku. Jehlu pak ze závitku vyjmeme.
  5. Z rozmraženého listového těsta vyválíme 4 obdélníky, které potřeme bylinkovou pastou, obložíme sýrem (gouda nebo eidam) a na každý plát položíme 1 opečenou roládu.
  6. Roládu do těsta zabalíme, těsto na koncích stiskneme a potřeme žloutkem. Pečeme 20 minut.
  7. Vhodná příloha je zelenina orestovaná na másle.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}