Suroviny
4 porce
- 400g krůtích nebo kuřecích prsou
- 300g kuřecích jater
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce kečupu
- sůl
- pepř
- olej na smažení
- mouka na posypání
Postup přípravy
- Krůtí prsa podélně nařízneme a naklepeme na větší plát.
- V pánvi s rozehřátým olejem osmažíme najemno nakrájenou cibulku.
- Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky. Přidáme na pánev s cibulkou a orestujeme. Orestovaná játra smícháme na pánvi s kečupem a česnekem nakrájeným na plátky. Poté vše ještě chvíli dusíme.
- Orestovaná játra osolíme a opepříme. Hotovou směs dáme na střed krůtího plátku a zabalíme. Maso spojíme špejlí nebo párátkem, zlehka pomoučíme a osmažíme.
- Hotovou kapsu podáváme s pečenými bramborami.