Nalezené recepty

Krůtí na topinkách

Suroviny

  • 680 g krůtího masa
  • 260 g oloupaného bílého nebo zeleného chřestu
  • 250 g syrovátkového sýry ricotta
  • 150 ml mléka
  • 8 plátků chleby
  • 1 velká cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce worcesterové omáčky
  • 4 lžíce petrželky
  • olej
  • sůl

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte maso nakrájené na nudličky a zakapejte worcestrovou omáčkou.
  2. Po 5 minutách přidejte nakrájený chřest a pod pokličkou duste dalších 5 minut. Poté vmíchejte ricotta rozmíchanou s mlékem, pak sekaný česnek a dle chuti osolte.
  3. Osmažte, či zdravěji otoustujte, plátky chleba. Na talíř položte vždy 2 topinky a na ně rozprostřete chřestovou směs a posypte sekanou petrželkou.
  4. Bezmasá varianta: Maso vynechejte a zvyšte množství chřestu.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}