Nalezené recepty

Krůtí kousky s hráškem

Suroviny

2 porce

  • 400 g krůtích prsou
  • 2 šalotky
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • 200 g mraženého hrášku
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžíce estragonové hořčice
  • petrželka

Postup přípravy

  1. Krůtí maso nakrájíme na úzké proužky. Šalotky oloupeme a najemno pokrájíme.
  2. Olej rozpálíme na teflonové pánvi a maso ze všech stran prudce opečeme. Osolíme, opepříme. Přidáme šalotku a hrášek a krátce podusíme.
  3. Přilijeme bílé víno a přikryté dusíme dalších 5 minut.
  4. Vmícháme zakysanou smetanu a na silném ohni necháme trochu svařit.
  5. Pánev sejmeme z plotny a stejnoměrně vmícháme hořčici.
  6. Pokrm podáváme s kbramborovou kaší posypaný petrželkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}