Nalezené recepty

Vepřová roláda plněná mletým masem

Suroviny

  • Plát masa asi 500g
  • sůl
  • 1 krajíček toastového chleba
  • 200g mletého vepřového masa
  • 1 cibule
  • 3-4 stroužky česneku
  • majoránka
  • 2 vařené karotky

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a osolíme. Pečivo rozdrobíme a přelijeme trochou studené vody.
  2. Mleté maso dáme do mísy, přidáme sůl, oloupanou a nakrájenou cibuli, česnek a majoránku, vymačkané rozmělněné pečivo a promícháme.
  3. Náplní potřeme plát masa, na ni položíme za sebou karotky a maso svineme, zavážeme nití a vložíme do pekáčku. Podlijeme trochou horké vody, osolíme a upečeme.
  4. Z upečené rolády odstraníme nitě a nakrájíme ji na plátky.
  5. Podáváme teplou s vařenými brambory nebo bramborovou kaší. Je výborná i studená s chlebem a zeleninou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}