Nalezené recepty

Čertovské špízy

Suroviny

  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 400 g krůtích prsou
  • hrst čerstvých bylinek
  • 200 g malých rajčátek
  • 200 g vařené červené řepy
  • 2 lahůdkové cibulky
  • 50 g másla
  • sůl

Postup přípravy

  1. Do zeleninového vývaru vložíme bylinky a zelené konce cibulek, lehce převaříme, do vroucího vývaru vložíme maso pokrájené na větší kostky a přivedeme k varu a 10 minut vaříme.
  2. Maso z vývaru vyjmeme a střídavě napichujeme na špejli nebo špíz střídavě s rajčátkem, cibulí a sterilovanou červenou řepou.
  3. Špízy naskládáme na plech, poklademe plátky másla a zapečeme v troubě 10 minut při 120 °C.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}