Nalezené recepty

Krůtí prsa se šunkou a sýrem

Suroviny

  • 1 krůtí prso
  • 100g šunky
  • 40g strouhaného parmazánu (nebo čedaru)
  • 40g másla
  • 1 vejce
  • 2dl oleje
  • vláčná strouhanka

Postup přípravy

  1. Omytá krůtí prsa vykostíme, odstraníme kůži (ponecháme ji na přípravu polévky), maso nakrájíme na plátky a lehce osolíme.
  2. Plátky masa smáčíme v rozšlehaném vejci, obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji.
  3. Řízky dáme do mělké širší ohnivzdorné mísy, poklademe je plátky šunky a posypeme strouhaným parmazánem.
  4. Navrch rozdělíme několik kousků másla. Pak pokrm vložíme do předehřáté trouby krátce zapéci.
  5. Jakmile se sýr roztaví, pokrm vyjmeme, rozdělíme na porce a ihned podáváme s vařenými, na másle opékanými brambory nebo s bramborovými hranolky a se zeleninovým salátem či ovocným kompotem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}