Nalezené recepty

Krůtí hranolky se zeleninou a houbami

Suroviny

4 porce

  • 400g krůtích prsou
  • 150g pórku
  • 50g černých hub (Jidášovo ucho)
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • mleté chilli
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Krůtí prsa nakrájíme na nudličky a krátce zprudka opečeme na rozpáleném oleji (jen asi 2 minuty, aby maso získalo bílou barvu, při delším opékání by bylo tuhé).
  2. Pórek očistíme, nakrájíme na nudličky, přidáme ke krůtímu masu a opékáme další 2 minuty.
  3. Houby, které jsme krátce povařili ve vodě, slijeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masové směsi. Vše osolíme, opepříme, ochutíme chilli a sójovou omáčkou a necháme jen prohřát (asi minutu).
  4. Podáváme s vařenou rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}