Suroviny
4 porce
- 400g krůtích prsou
- 150g pórku
- 50g černých hub (Jidášovo ucho)
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce sójové omáčky
- mleté chilli
- mletý pepř
- sůl
Postup přípravy
- Krůtí prsa nakrájíme na nudličky a krátce zprudka opečeme na rozpáleném oleji (jen asi 2 minuty, aby maso získalo bílou barvu, při delším opékání by bylo tuhé).
- Pórek očistíme, nakrájíme na nudličky, přidáme ke krůtímu masu a opékáme další 2 minuty.
- Houby, které jsme krátce povařili ve vodě, slijeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masové směsi. Vše osolíme, opepříme, ochutíme chilli a sójovou omáčkou a necháme jen prohřát (asi minutu).
- Podáváme s vařenou rýží.