Nalezené recepty

Závitky s krůtího masa

Suroviny

  • 4 krůtí řízky
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 2 malé mrkve
  • stonek řapíkatého celeru
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 1-2 lžíce hotové světlé jíšky

Postup přípravy

  1. Naklepejte řízky, osolte je, potřete hořčicí a na každý dejte plátek anglické slaniny, špalíček předvařené mrkve a kousek spařeného řapíkatého celeru.
  2. Stočte plátky masa do závitků, zajistěte jehlou nebo převažte nití.
  3. Na oleji zpěňte drobně nakrájenou cibuli, přidejte závitky a krátce je opečte ze všech stran. Podlijte je vodou nebo vývarem a zvolna duste doměkka. Šťávu zahustěte hotovou jíškou, podle chuti osolte a opepřete a krátce povařte.
  4. Podávejte s vařenými bramborami nebo rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}