Nalezené recepty

Bageta s krůtím masem

Suroviny

4 porce

  • 4 středně velké bagety
  • 400g krůtích prsou
  • 200g mozzarelly
  • 50g změklého másla
  • 1 salátová okurka
  • 2 rajčata
  • 2 listy salátu lollo biondo
  • 2 listy salátu lollo rosso
  • 1 červená cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl

Postup přípravy

  1. Krůtí maso očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Osolíme je a na rozehřátém oleji opékáme (střední oheň) z obou stran zhruba 10 minut dozlatova.
  2. Okurku, rajčata i salát omyjeme a osušíme. Cibuli oloupeme. Salát natrháme na kousky. Okurku, rajčata, cibuli a mozzarelu nakrájíme na plátky.
  3. Bagety rozkrojíme a obě části namažeme máslem. Na spodní poloviny rozdělíme salát, mozzarelu, cibuli, maso a plátky rajčat. Přiklopíme vrchní částí.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}