Suroviny
4 porce
- 4 středně velké bagety
- 400g krůtích prsou
- 200g mozzarelly
- 50g změklého másla
- 1 salátová okurka
- 2 rajčata
- 2 listy salátu lollo biondo
- 2 listy salátu lollo rosso
- 1 červená cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl
Postup přípravy
- Krůtí maso očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Osolíme je a na rozehřátém oleji opékáme (střední oheň) z obou stran zhruba 10 minut dozlatova.
- Okurku, rajčata i salát omyjeme a osušíme. Cibuli oloupeme. Salát natrháme na kousky. Okurku, rajčata, cibuli a mozzarelu nakrájíme na plátky.
- Bagety rozkrojíme a obě části namažeme máslem. Na spodní poloviny rozdělíme salát, mozzarelu, cibuli, maso a plátky rajčat. Přiklopíme vrchní částí.