Krůtí řízek s ovesnými vločkami
Suroviny
- ¼ cibule
- 20g ovesných vloček
- 1 lžička másla
- ½ lžičky hořčice
- 50ml zeleninového vývaru
- 40ml smetany na vaření
- sůl
- pepř
- nastrouhaný muškátový oříšek
- 30g makaronů
- 1 krůtí steak (asi 100g)
- 1 vejce
- trochu mouky
- lžičku oleje
- řeřichu
Postup přípravy
- Nakrájenou cibuli zesklovatíme, ovesné vločky orestujeme.
- Přidáme hořčici a postupně vývar a smetanu.
- Přivedeme k varu, přidáme sůl, koření a bylinky.
- Těstoviny uvaříme, maso naklepeme a obalíme v mouce, vejci a v ovesných vločkách.
- Poté usmažíme a podáváme společně.
- Podrobnosti
-
Napsal redakce