Nalezené recepty

Jehněčí hřbet v listovém těstě

Suroviny

  • 600 g jehněčího hřbetu
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 200 g listového těsta
  • 4 plátky šunky
  • 200 g špenátu
  • 4 snítky tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 žloutek

Postup přípravy

Na omáčku:

  • kosti z jehněčího hřbetu
  • 2 cibule
  • 2 mrkve
  • čtvrt celeru
  • 500 ml vody
  • 2 snítky rozmarýnu
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1 lžička solamylu

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}