Nalezené recepty

Jehněčí s houbami a šťouchanými brambory

Suroviny

4 porce

  • 600 g jehněčího hřbetu s kostí (nahradit můžeme hovězí roštěnou)
  • 200 g různých druhů čerstvých hub
  • 100 g jarní cibule
  • 100 g červené cibule
  • 40 g celých stroužků česneku
  • svazek petrželky
  • 20 g drceného kmínu
  • 20 g barevného pepře
  • sůl
  • 100 ml slunečnicového oleje.

Postup přípravy

na šťouchané brambory s dobromyslí:

  • 800g bez slupky vařených brambor
  • 100g smetany
  • špetka bílého pepře
  • dlaň posekané čerstvé nebo sušené dobromysli (oregana)
  • 100 g brusinkového kompotu

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}