Nalezené recepty

Jehněčí kotlíkový paprikáš

Suroviny

  • 60g sádla
  • 1 cibule
  • mletá sladká paprika
  • 1kg předního jehněčího masa
  • sůl
  • 2 papriky
  • 1 rajče
  • 1,5dl kysané smetany
  • 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. V kotlíku rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme jehněčí maso pokrájené na kostky.
  2. Maso osolíme a dusíme na malém plaménku za častého míchání. Když se šťáva vydusila, přidáme papriky nakrájené na kolečka, oloupané a pokrájené rajče, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  3. Mouku rozkvedláme se smetanou, paprikáš zahustíme a několik minut ještě dusíme.
  4. Podáváme s noky nebo s vařenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}