Nalezené recepty

Sremský čevab v kastrole

Suroviny

  • 400g vepřového plecka
  • 400g skopového plecka
  • 3 lžíce sádla nebo oleje
  • 8 menších cibulí
  • 8 paprik
  • 5 stroužků česneku
  • svazeček petrželky
  • 2 lžičky sladké papriky
  • sůl
  • 1 lžička mletého bílého pepře, špetka pálivé mleté papriky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, papriky na nudličky, česnek nasekáme, omytou petrželku drobně nakrájíme, všechno osolíme, opepříme, opaprikujeme, promícháme a necháme 2 hodiny přikryté stát.
  2. Pak směs nasypeme do kastrolu na rozehřátý tuk a za občasného podlévání dusíme pomalu doměkka.
  3. Podáváme se salátem a chlebem nebo se zvlášť uvařenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}