Nalezené recepty

Skopové ragú

Suroviny

  • ½ kg skopového masa
  • 600g brambor
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 1 vodnice
  • 1 cibule
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 1 masox
  • 2 bobkové listy
  • 8 pepřů
  • kopr

Postup přípravy

  1. Hrudí nebo plec vykostíme, nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme na pánvi, zaprášíme moukou.
  2. Pak maso přeložíme do kastrolu, podlijeme masoxovým vývarem a dusíme 1 a ½ hodiny v tlakovém hrnci.
  3. Pak k masu přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, cibuli, vodnici, brambory, bobkový list, pepř a vše dusíme 30 minut.
  4. Hotové ragú dáme na předehřáté talíře a posypeme koprem. Podáváme s brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}