Suroviny
- ½ kg skopového masa
- 600g brambor
- 2 mrkve
- 1 petržel
- 1 vodnice
- 1 cibule
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžíce másla
- 1 lžíce mouky
- 1 masox
- 2 bobkové listy
- 8 pepřů
- kopr
Postup přípravy
- Hrudí nebo plec vykostíme, nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme na pánvi, zaprášíme moukou.
- Pak maso přeložíme do kastrolu, podlijeme masoxovým vývarem a dusíme 1 a ½ hodiny v tlakovém hrnci.
- Pak k masu přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, cibuli, vodnici, brambory, bobkový list, pepř a vše dusíme 30 minut.
- Hotové ragú dáme na předehřáté talíře a posypeme koprem. Podáváme s brambory.