Nalezené recepty

Zadělávané maso na majoránce

Suroviny

  • 800g jehněčího nebo kůzlečího masa
  • 2 lžíce hladké mouky
  • olej
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce majoránky
  • sůl

Postup přípravy

  1. Na oleji zlehka zpěníme na plátky nakrájený česnek. Přidáme na kostky pokrájené maso, opečeme je, zalijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou.
  2. Když je maso měkké, přilijeme k němu hladkou mouku rozmíchanou v hrnku vlažné vody.
  3. Vše promícháme, osolíme, ochutíme majoránkou a za stálého míchání vaříme na malém plameni ještě 5 minut.
  4. Podáváme s vařenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}