Nalezené recepty

Velikonoční beran

Suroviny

  • 500g beraního masa
  • 2 větší cibule
  • 100g mrkve
  • 1 větší petržel s natí
  • 150g předvařené rýže
  • 50g sádla
  • 2 stroužky česneku
  • pepř
  • majoránka
  • sůl

Postup přípravy

  1. Očištěné a odblaněné maso pokrájíme na kostičky, mrkev na tenká kolečka, petržel nahrubo nastrouháme, nať posekáme.
  2. Na sádle vše prudce opečeme, ochutíme utřeným česnekem, pepřem majoránkou, solí a za občasného podlévání horkou vodou dusíme doměkka.
  3. Pak přidáme předvařenou rýži, promícháme a 10 minut zapékáme v troubě.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}