Nalezené recepty

Jehněčí kotlety s jablky

Suroviny

  • 8 kotlet
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • šalvějové listy
  • olej
  • sůl
  • 8 plátků jablek
  • citronová šťáva
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Naklepané kotlety dejte do marinády z hořčice, sójové omáčky a šalvěje. Nechte přikryté 2-3 hodiny marinovat. Potom kotlety potřete olejem a opékejte. Před dopečením potřete zbylou marinádou a osolte.
  2. Plátky jablek potřete citronovou šťávou, posypte cukrem, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte dozlatova.
  3. Hotové kotlety obložte upečenými jablky. Podávejte s rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}