Nalezené recepty

Jehněčí kýta v bylinkové krustě

Suroviny

4 porce

  • 2 jehněčí kýty, každá okolo 1,5kg
  • 20-25ml olivového oleje na potření masa
  • 1 ½ lžičky soli
  • ½ lžičky čerstvě namletého černého pepře
  • 1 středně velká palička česneku
  • 60ml extra panenského olivového oleje na česnekovou pastu
  • 60ml citronové šťávy
  • 1 lžíce sušeného oregana
  • 10g nasekaných čerstvých lístků petrželky
  • 10g hladké mouky
  • 80ml brandy
  • 380ml kuřecího vývaru
  • 2 snítky rozmarýnu

Postup přípravy

na brambory salsa verde:

  • 1,5kg malých kulatých brambor
  • 2 stroužky česneku
  • hrst kaparů
  • 2 nakládané okurky
  • 6 ančoviček
  • 2-3 hrsti čerstvé petrželky
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 50ml vinného octa
  • 120ml olivového oleje
  • mořská sůl
  • čerstvě namletý černý pepř

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}