Nalezené recepty

Závitky po maďarsku

Suroviny

4 porce

  • 4 vepřové řízky
  • sůl
  • 2 stroužky česneku
  • 100g šunky
  • 2 cibule
  • 50g másla
  • 1 malý rajčatový protlak
  • 2 čerstvé papriky

Postup přípravy

  1. Řízky naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a poklademe šunkou.
  2. Stočíme do závitků a upevníme je jehlami.
  3. Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli nakrájenou na dílky, hned přidáme závitky a opékáme je ze všech stran.
  4. Vše podlijeme trochou vody nebo vývaru a pod poklicí dusíme doměkka. Do šťávy přidáme rajčatový protlak a povaříme ji.
  5. Podáváme s těstovinami nebo normální rýží, závitky na talíři přeléváme rajčatovou šťávou a hustě sypeme na kostičky nakrájenými zelenými paprikami.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}