Nalezené recepty

Jehněčí nadivoko

Suroviny

  • 600g jehněčího masa
  • 3-4 lžíce oleje
  • 2-3 stroužky česneku
  • svazeček petrželky
  • špetka rozmarýnu
  • špetka mletého pepře
  • sůl
  • 1dl vinného octa
  • 2-3 kostky cukru
  • 2dl bílého přírodního vína
  • šťáva z 1 citronu

Postup přípravy

  1. Na oleji lehce osmahneme oloupaný nakrájený česnek, přidáme pokrájenou petrželku, rozmarýn, maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme ze všech stran.
  2. Za neustálého míchání přilijeme ocet, přidáme cukr a nakonec víno. Udusíme doměkka.
  3. Před podáváním pokapeme citronem. Podává se obvykle studené s bramborovými noky.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}