Nalezené recepty

Jehněčí kotlety po boloňsku

Suroviny

  • 4 jehněčí kotlety
  • sůl
  • mletý pepř
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka na obalení
  • olej na smažení
  • 4 plátky šunky
  • 4 plátky tvrdého sýra

Postup přípravy

  1. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci, strouhance a v rozehřátém oleji je usmažíme dozlatova.
  2. Necháme je okapat a rozložíme na plech.
  3. Na každou kotletu položíme plátek šunky, plátek tvrdého sýra a zapečeme v horké troubě, až se sýr začne rozpouštět. Hned podáváme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}