Nalezené recepty

Terchovské beraní řízky

Suroviny

  • 600g beraního masa ze stehna
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce oleje
  • 50g oštiepkového sýra

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na řízky a naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. Cibuli nastrouháme a česnek rozetřeme se solí. Rozmícháme s trochou oleje a touto marinádou potřeme řízky.
  3. Natřené maso natlačíme do kameninové nebo hliněné nádoby a uložíme na jeden až dva dny do chladničky. Po vyjmutí potřeme řízky olejem a pečeme na roště.
  4. Podáváme posypané strouhaným oštiepkovým sýrem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}