Nalezené recepty

Jehněčí s ananasem

Suroviny

  • 400g jehněčího
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • mletá červená paprika
  • 1 paprika
  • 100g ananasu
  • 1dl kysané smetany

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme, osolíme, opepříme, vložíme do nádoby vymaštěné olejem a vaříme při plném výkonu 10 minut. Posypeme červenou paprikou, promícháme a vaříme při polovičním výkonu 10 minut.
  2. Přidáme nakrájenou papriku, ananas nakrájený na kostky, podlijeme trochou vody a vaříme 8 minut při polovičním výkonu.
  3. Nakonec přidáme kyselou smetanu, promícháme a vaříme při nejmenším výkonu 2 minuty.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}