Nalezené recepty

Kapr na zelenině s vínem

Suroviny

4 porce

  • 4 porce kapra (1 porce asi 200 g)
  • 2 cibule
  • 2 petržele
  • ½ celeru
  • 100 g másla
  • 400 ml bílého vína
  • sůl
  • mletý pepř
  • kmín

Postup přípravy

  1. Kořenovou zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájíme na drobné kostky.
  2. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a restujeme. Pak přidáme všechnu kořenovou zeleninu a krátce podusíme. K zelenině přidáme porce očištěného kapra, posolíme, okořeníme, posypeme kmínem a podlijeme vínem.
  3. Dusíme doměkka asi 30 minut. Hotové porce kapra prolijeme zeleninovou šťávou a podáváme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}