Nalezené recepty

Kapr v bramboráku

Suroviny

  • 4 porce kapra bez kůže
  • 3 větší brambory
  • 3 stroužky česneku
  • vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce mléka
  • majoránka
  • pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Připravíme si bramborákové těsto. Brambory nastrouháme, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, vejce, hladkou mouku a 3 lžíce mléka. Pořádně promícháme.
  2. Kapra osolíme a necháme chvíli odležet.
  3. Zapékací misku vymažeme olejem, na dno rozetřeme trošku těsta, na něj dáme porce ryby a přelijeme zbývajícím těstem. Pečeme, až má těsto zlatavou kůrčičku.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}