Nalezené recepty

Pikantní kapří polévka

Suroviny

  • 400g rybího masa
  • hlava a odřezky
  • cibule
  • 20g másla
  • 30g rajčatového protlaku
  • 3 menší sladkokyselé okurky
  • 30g kaparů
  • citronová šťáva
  • kopr nebo petrželka
  • pepř

Postup přípravy

  1. Z hlav a odřezků připravíme vývar.
  2. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle dorůžova, zalijeme vývarem, přidáme protlak a povaříme.
  3. Do vařícího základu přidáme pokrájené rybí maso, nadrobno nakrájené okurky, kapary, pepř, sůl a zvolna vaříme na mírném ohni ještě asi 10 minut.
  4. Před podáváním ochutíme citronovou šťávou a nasekanými bylinkami.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}