Nalezené recepty

Kapří šašliky

Suroviny

  • 600g úzkých porcí kapra
  • 60g slaniny
  • 4 menší cibule
  • 40g másla
  • 1 sterilovaná okurka a kapie
  • sůl
  • olej
  • mletý pepř
  • mletá sladká paprika

Postup přípravy

  1. Porce kapra nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, pokapeme olejem, slaninu nakrájíme na tenké čtverečky, cibuli na kolečka.
  2. Vše střídavě napichujeme na kovové jehly a za častého polévání olejem pečeme nad rozehřátým grilem nebo na pánvičce.
  3. Obracíme, a když maso změkne, přeložíme ho na talíře, kde ho přelijeme rozpuštěným máslem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}