Nalezené recepty

Kapří bramborák

Suroviny

  • 300g syrového kapřího masa
  • 700g jemně nastrouhaných syrových brambor
  • 2 vařené brambory
  • 2 vejce
  • 100g hladké mouky
  • lžíce mléka
  • stroužek česneku
  • cibule
  • 50g slaniny
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • 120g oleje nebo sádla

Postup přípravy

  1. Kapří maso spolu s cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku, brambory nastrouháme, pokropíme mlékem, přidáme umleté kapří maso, na kostičky nakrájenou slaninu, mouku, vejce a koření, osolíme a dobře promícháme.
  2. Na pánvi rozehřejeme tuk, do něj lžící klademe části těsta, rozetřeme na tenčí placku a pečeme do křupava po obou stranách.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}