Nalezené recepty

Cordon Bleu

Suroviny

4 porce

  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 4 plátky šunky
  • 300g sýra Niva
  • 3 lžíce plnotučné hořčice
  • sůl
  • pepř
  • mletý kmín
  • 3 lžíce přepuštěného másla

Postup přípravy

  1. Plátky krkovičky rozřízneme tak, aby se vytvořila kapsa.
  2. Plátky šunky rozložíme, poklademe je plátky nakrájené nivy a přeložíme. Šunku se sýrem vložíme do kapes v mase a otvor uzavřeme párátky.
  3. Maso potřeme povrchu hořčicí, osolíme, opepříme a okmínujeme.
  4. Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, maso na něm zprudka asi 3 minuty osmahneme.
  5. Pak zmírníme teplotu, pánev přikryjeme pokličkou a pečeme dále doměkka.
  6. Podáváme s vařeným bramborem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}