Nalezené recepty

Lososové filé s fazolovými lusky

Suroviny

Suroviny:

  • 500g mraženého lososového filé
  • 1 balení zelených fazolových lusků
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • pepř Mikado

Postup přípravy

  1. Rozmražené lososové filé zakapeme citronovou šťávou, potřeme olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem.
  2. Takto připravenou rybu položíme na hliníkový tác a z obou stran grilujeme asi 7-10 minut. Fazolové lusky umyjeme, osušíme a odřízneme tvrdé konce. Asi 5 minut je povaříme v lehce osolené vodě a scedíme.
  3. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a lehce osmahneme nakrájený česnek. Poté ho sejmeme z pánve, přidáme drobně nakrájenou cibuli a vařené fazolové lusky - vše dochutíme solí a pepřem, promícháme a dohromady krátce podusíme.
  4. Fazolové lusky následně rozdělíme na talíře, navrch položíme porci ryby a ozdobíme koprem. Můžeme podávat s opečenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}