Nalezené recepty

Jáhlové džgance

Suroviny

  • 80g jáhel
  • 400g hrubé mouky
  • 60g anglické slaniny
  • trochu oleje
  • 100g cibule
  • voda
  • sůl

Postup přípravy

  1. Umyté jáhly zalijeme vodou a uvaříme.
  2. Z mouky a vody připravíme tuhé těsto, které rozválíme a nakrájíme na široké krátké nudle.
  3. Když jsou jáhly skoro uvařené (vody nesmí být hodně), přidáme nudle, osolíme a společně dovaříme. Uvařené nudle jsou obalené jáhlami.
  4. Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou slaninu a cibuli a zamícháme do připravené jáhlově nudlové směsi.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}