Nalezené recepty

Kuřecí jáhlové rizoto

Suroviny

  • 200g jáhel
  • 250g kuřecích prsíček nakrájených na tenké nudličky
  • 3 barevné papriky
  • 1 velká cibule
  • 6 menších rajčat
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • pažitka
  • strouhaný sýr

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme čisté jáhly a vše krátce opražíme. Potom jáhly zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do měkka.
  2. Hotové jáhly by měly být sypké. Mezitím na oleji osmažíme kuřecí prsíčka, přidáme nakrájené papriky a rajčata, zalijeme trochou vody, osolíme a krátce dusíme, až se vypaří přebytečná voda.
  3. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme majoránkou, pepřem a čerstvou pažitkou.
  4. Hotové rizoto na talíři posypeme strouhaným sýrem, zdobíme plněnými olivami a podáváme se zeleninovou oblohou nebo hlávkovým salátem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}