Suroviny
- 4 plátky kotlety
- 4 párky
- 4 znojemské okurky
- hladká mouka
- sladká paprika
- tymián
- sůl
- olej
- 2 kostky MAGGI Šťáva k vepřovému masu v kostce
Postup přípravy
- Do kotlety ne moc tučné, alespoň 4 cm silné, prořízneme kapsu, do které dáme oloupaný párek a malou znojemskou okurku.
- Kapsičku zašijeme párátkem, kotlet obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou, solí a trošinkou tymiánu.
- Zprudka opečeme na omastku, pak naskládáme do pekáče, přiklopíme pokličkou a hodinu pečeme v troubě za občasného podlévání.
- Výpek slijeme, dolijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme MAGGI Šťáva k vepřovému masu v kostce a provaříme za občasného míchání až se kostky úplně rozpustí.
- Jako přílohu se dá použít cokoliv třeba i čočka