Nalezené recepty

Slané bramborové lívance

Suroviny

  • 50 dkg syrových oloupaných brambor
  • 25 dkg vařených oloupaných brambor
  • 25 dkg polohrubé mouky
  • 3 dkg droždí
  • sůl
  • 2 vejce
  • 15 dkg kabanosu
  • 3 dkg cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dl mléka
  • olej na opékání

Postup přípravy

  1. Vařené a syrové brambory a cibuli nastrouháme na jemném struhadle. Osolíme, přidáme mléko s rozkvedlanými vejci, mouku, česnek utřený se solí a kabanos nakrájený na kostičky. Necháme kynout.
  2. Po vykynutí pečeme lívanečky, na pánvi, z obou stran.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}