Nalezené recepty

Bramboráčky se zeleninovým ragú

Suroviny

  • základní těsto na bramboráky
  • 10dkg mrkve
  • 10 dkg celeru
  • 2 cibule
  • 10 dkg sterilovane kukuřice
  • 10 dkg brokolice
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek
  • smetana
  • hladka mouka na zahuštění smetany

Postup přípravy

  1. Bramboráčky připravíme klasickým způsobem, jenom místo česneku dáme do těsta nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Usmažené podáváme se zeleninovým ragú.
  3. Nakrájíme na kostičky mrkev, celer a 5 minut povaříme.
  4. Mezitím na másle orestujeme 2 nakrájené cibule, přidáme povařenou mrkev a celer, vmícháme sterilovanou kukuřici a jemně pokrájenou brokolici.
  5. Osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem.
  6. Zalijeme smetanou, kterou jsme zahustili hladkou moukou.
  7. Necháme chvíli povařit.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}