Nalezené recepty

Beanův nakládaný hermelín

Suroviny

  • Hermelíny - nejlépe se zeleným pepřem
  • Česnek - podle chuti
  • Paprika sladká, pálivá, příp. chilli
  • Feferonky kulaté
  • Pepř celý - může být černý,bílý, červený, zelený - je to spíš pro oko
  • Jalovec, tymián, rozmarýn - lze nahradit provensálským kořením
  • Černé olivy
  • Cibule
  • Bobkový list
  • Olivový olej - může být i rostlinný
  • Sterilovaná červená kapie

Postup přípravy

  1. Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší drsnosti, já dávám 5/1.
  2. Hermelíny rozkrájíme a hmotou vymažeme.
  3. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkama, olivama, kořením, kapií. Zalijeme olejem a necháme alespoň týden být.
 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}