Nalezené recepty

Masová roláda

Suroviny

  • 700g vepřového nebo krůtího masa
  • sůl
  • pepř
  • 1 vejce
  • 2 lžíce hladké mouky
  • trochu mléka
  • 2 lžíce hořčice
  • 100g anglické slaniny
  • 150g šunky
  • 5 nakládaných okurek
  • 4 nožičky párků
  • červená a žlutá paprika

Postup přípravy

  1. Maso rozklepeme na plát, ze kterého půjde zavinout roláda. Z obou stran maso osolíme a opepříme.
  2. Z vejce, mouky a trochy mléka uděláme těstíčko, osolíme je a usmažíme omeletu.
  3. Plát masa potřeme hořčicí, poklademe anglickou slaninou, rozvineme na něj omeletu, na tu poklademe plátky šunky, půlky okurek, párků, proužky červené a žluté papriky. Roládu zavineme a pevně převážeme provázkem.
  4. Maso ještě zabalíme do alobalu a pečeme v troubě předehřáté na 200°C.
  5. Když je roláda měkká, alobal odstraníme, maso posypeme grilovacím kořením a ještě chvíli dopékáme dozlatova. Upečenou roládu nakrájíme na plátky.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}