Nalezené recepty

Nakládaný hermelín podle Ivanky

Suroviny

4 porce

  • 4 Hermelíny
  • 1 cibuli
  • 4 bobkové listy
  • 1 špetka chilli
  • 1 špetka sušeného granulovaného česneku
  • 1 špetka sušené bazalky
  • 1/2 l oleje
  • 1 špetka mletého bílého pepře
  • 4 třešňové feferonky

Postup přípravy

  1. Hermelíny rozřízneme a na každou půlku dáme špetku sušené bazalky, mletého bílého pepře, chilli a sušeného granulovaného česneku.
  2. Sýry opět přiklopíme na sebe a dáme do mísy. K nim přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, celé třešňové feferonky a vše přelijeme polovinou litru oleje.
    Necháme asi pět dní v chladu uležet.
  3. Náš tip: Vůbec neplatí, že čím déle uležet, tím lépe. Když se to s délkou nakládání přežene, tak hermelín zhořkne.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}