Nalezené recepty

Vepřové kapsy

Suroviny

  • Čtyři silnější kotlety
  • 40dkg hlávkového zelí
  • 1 klobása
  • 1 větší cibule
  • 4 žampiony
  • 5dkg slaniny
  • 1 lžička octa
  • grilovací koření
  • drcený kmín
  • mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Nakrájenou slaninu, klobásu, žampiony orestujeme na oleji, přidáme zelí nakrájené na nudličky. Osolíme, ochutíme octem, kořením a dusíme asi 5 minut.
  2. Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu, naplníme vychladlou směsí a zajistíme párátky. Posypeme grilovacím kořením a opečeme v rozpáleném tuku.
  3. Ve výpeku orestujeme hladkou mouku, podlijeme vývarem, dochutíme a provaříme.
  4. Přidáme kotlety a dusíme přikryté v troubě asi 45 minut při 160°C.
  5. Podáváme s různě upravenými brambory.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}