Nalezené recepty

Naložený hermelín ala Jamajka

Suroviny

  • 4 hermelíny
  • 1 větší cibule
  • 4 olivy
  • česneková pasta
  • olej
  • červená paprika sladká
  • provensálská pasta nebo koření

Postup přípravy

  1. Hermelíny rozkrojíme podélně. Jednu polovinu natřeme zevnitř provensálskou pastou (nebo posypem provensálským kořením), druhou natřeme česnekovou pastou, položíme kolečko cibule a rozpůlenou olivu.
  2. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a dáme do sklenice. Lehce zaprášíme červenou paprikou na povrchu.
  3. Zalijeme olejem a dáme do lednice uležet na pár dní (záleží na zralosti hermelínu).

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}